Ensinnäkin syystä, että en ole vielä saanut hommattua itselleni Photoshoppia (enkä hallitse en sitten ollenkaan tuon ilmaisohjelma Gimpin käyttöä) Ja siis kaikki kuvat tällä hetkellä ovat koneellani sellaisessa muodossa, etten saa niitä jostain syystä avattua missään, enkä siten muutettua jpeg.ksi... Ensimmäinen "kunnon" kirjoitus koskee siis tekemääni mattoa, joka on ainoa asia, mistä kuvat löytyvät oikeassa muodossa. Monimutkaista?!?! Kyllää..

1510760.jpg

Yllä kuvaa vähän matosta laajemmin. Matto on vajaa pari metrinen ja 75 cm levee.. Tällä hetkellä suuri rakkauteni on vaalean vihreä / lime väri. Ja sitä näkyykin tällä hetkellä meillä kotona aika paljon, mm. keittiön paneeliverhoissa... Haaveena olisi saada ensi kesän aikana vaihdettuu sohvatyynyjen kankaat. Mutta se odottaa sitä hetkeä, että kukkarossa olisi vähän ylimääräistä rahaa kesätöistä... Sitten kyllä uusiutuu luultavasti myös olohuoneen verhot, siitäkin sitten tulevaisuudessa enemmän..

Sitten alla vielä vähän lähempää kuvaa maton pinnasta, koska tuosta yläkuvasta ei saa kyllä mitään selvää. No saa siitä sen irti, että kanttasin reunat mattokantilla, koska hapsutus ei ihan kuulunut tähän tyyliin...

1510766.jpg